El tresor perdut de Pakamotu

El tresor perdut de Pakamotu

El meu tresor, el que va estar perdut per l’espai sideral per la crisi, acaba de sortir publicat. AinimaLlibres l’ha col.locat als prestatges de les llibreries i ara jo, tota bleda, m’emociono veient-la fent via.

El tresor perdut de Pakamotu

Aquesta novel.la és una aventura per a lectors de més de 10 anys. Passa a la Polinèsia i explica les peripècies de l’Aroha, la protagonista, per trobar un tresor perdut. La història comença quan uns pirates saquegen la granja de perles de la família Poevai i s’emporten les millors cinc perles que mai s’havien vist; precisament les que estaven destinades a l’Aroha per quan complís 10 anys. El daltabaix submergirà la protagonista a un seguit d’adversitats que li descobriran el secret de la vertadera riquesa.

Què és exactament Pakamotu?

És simplement l’antic topònim de l’arxipèlag de Tuamotu, el conjunt més gran d’atols del món i un dels cinc arxipèlags que conformen la Polinèsia Francesa, o com a mi m’agrada anomenar-la Te Ao Maohi, la terra dels Maohis, els habitants de la Polinèsia.

Pakamotu vol dir “núvol d’illes”. I no m’estranya perquè si mirem el mapa mapa dels 78 atols i una illa, Makatea, l’arxipèlag te forma de núvol allargat. Certament em refereixo als mapes actuals i no pas als Rebbelibs, que tot i ser molt acurats no aplegaven tanta superfície.   (Un incís: en el proper post parlaré dels Rebbelibs, els antics mapes que van fer els habitants de la polinèsia 1.000 anys abans de Crist.)

 

Una llegenda explica que…

La Polinèsia es va formar per la pena d’una deessa que plorava llàgrimes perlades per no poder estar amb el seu estimat. Quan aquestes llàgrimes van tocar l’oceà es van transformar en illes. És una llegenda com moltes d’altres, perquè als mars de sud n’hi ha tantes com perles negres es cultiven i El tresor perdut de Pakamtou també parla d’una llegenda i d’unes perles cultivades durant molts anys que tenen un valor incalculable.

T’ha entrat el cuc i ja el vols comprar?  ?

Doncs ja pots anar a la llibreria. Se que a Barcelona ha arribat a la Laia i a la Central del Raval. Si no hi és ara a la 22 de Girona, estarà a punt d’arribar. Així com espero que ben aviat es trobi a les lleixes de la Guineu de Sant Feliu, l’Odissea de Vilafranca, a Lleida, a la Val d’Aran…

Clar que si no volsdesplaçar-te, sempre ens quedarà internet.

Pots anar directament a la infal·lible llibreria de Llibres.cat:

http://www.llibres.cat/producto/listadobuscar?buscar=el+tresor+perdut+de+pakamotu

A la meva pàgina:

https://annagenover.cat/producte/el-tresor-de-pakamotu/

O a la de l’editor:

http://www.animallibres.cat/fitxa-llibre_cataleg/items/el-tresor-perdut-de-pakamotu.html

 

img_1346

El tresor perdut de Pakamotu és un periple mariner que  t’endinsarà a la desconeguda cultura dels mars del sud. A què esperes per capbussar-t’hi?

 

 

Afegir comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

“He aquí una aventurera en toda regla: Anna Genover. Una aventurera de las mías, las que de niñas soñábamos con protagonizar mil historias fantásticas imitando a nuestros héroes literarios. Y que, cuando crecimos, tuvimos la suerte de descubrir que podíamos seguir viviendo esas historias si nosotras mismas las plasmábamos sobre el papel…

No perdáis de vista a esta escritora porque dará mucho que hablar, estoy segura.”

” Bugs, maggots and mites! Great story! I truly have enjoyed the Grumpy Gardener’s book. This amusing, fun and instructive story offers a new vision of this terrible monster named Climatic Change. Two thumbs up!”

Telèfon: +34 669 061 589
info@annagenover.cat
Style switcher RESET
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image